اخبار مربوط به کشف و امحا قارچ فاسد در نقاط مختلف کشور در این صفحه به آگاهی شما عزیزان خواهد رسید. کشف 200 کیلو قارچ فاسد برای تولید سوسیس و کالباس 1403/02/25 مهدی هادی سرپرست اداره کل استاندارد استان اصفهان گفت: کارشناسان بخش صنایع غذایی طی بازرسی از یک واحد تولیدی فرآوردههای گوشتی (سوسیس و کالباس)، بیش از 200 کیلوگرم قارچ خوراکی فاسد شده که قرار بود برای درست کردن سوسیس و کالباس از آن استفاده شود را کشف و ضمن هماهنگی با مراجع قضایی، نسبت به امحاء آن اقدام…
بیشتر بخوانید »بیماری مایکاگون یا حباب تر (Wet Bubble) چیست؟ بیماری شایع در پرورش قارچ است که از نوعی قارچ میکروسکوپی با…
بیشتر بخوانید »نرم افزار تشخیص قارچ یک برنامه کاربردی است که میتواند باعث جلوگیری مسمویت شما، از قارچهای سمی شود. اگر اهل…
بیشتر بخوانید »تغذیه هر فرد یکی از مهمترین عوامل موثر در سلامتی وی می باشد؛ از این رو توجه و دقت در…
بیشتر بخوانید »قهوه قارچ چیست و راجع به آن چه میدانید؟ اگر قهوه خور هم باشید، شاید تا حالا اسم قهوه قارچ…
بیشتر بخوانید »این روزها که تعطیلات مدرسهها به دلایل مختلف مثل آلودگی و سرما زیاد است و بچهها در خانه میمانند، شاید…
بیشتر بخوانید »عطر بهار همه جا پیچیده و تمام خانوادههای ایرانی، در هر فرهنگ و نژادی و قومی، سعی میکنند این مراسم…
بیشتر بخوانید »دنیای قارچها، بسیار عجیب و غریب و پر رمز و راز است و هنوز آدمها بعد از این همه سال…
بیشتر بخوانید »دوره های آموزشی آشپزی با قارچ سرای محلات: هر هفته در یکی از سرای محلات مناطق 22 گانه تهران، دوره های آموزشی در راستای بالا بردن سطح آگاهی مردم جامعه از خواص قارچ خوراکی و افزایش…
بیشتر بخوانید »هاگ دانشنامه صنعت قارچ یک مرجع فراگیر و گسترده از زنجیره تأمین تا مصرف قارچ است. این سایت، علاوه بر ارائه اطلاعات گسترده در زمینه قارچ، دارای یک جامعه مجازی از تولیدکنندگان و علاقهمندان به این حوزه می باشد.
در این دانشنامه، با توجه به اهمیت بالای قارچها در زندگی روزمره، مزایای تغذیهای آنها و همچنین نقش استفاده قارچ در سلامت جامعه به بررسی تنوع گونههای مختلف قارچ پرداخته ایم.
از قارچهای خوراکی گرفته تا قارچهای دارویی، این دانشنامه یک منبع جامع برای همه افرادی است که به دنبال اطلاعات دقیق و کاربردی در زمینه قارچها هستند. یکی از خصوصیات اصلی این دانشنامه وجود بیش از 10000 مطلب در زمینه تولید قارچ می باشد که به تولیدکنندگان، فعالان و علاقهمندان کمک بسیار زیادی در جهت کسب اطلاعات و دانش افزایی آنها می کند.
تاریخچه هاگ دانشنامه صنعت قارچ
هاگ در سال 1384 با جمع آوری آرشیو و اطلاعات در حوزه قارچ خوراکی دکمه ای شروع به کار کرد و اولین ماهنامه تخصصی قارچ کشور را در آبان ماه 1391 با نام هاگ چاپ و عرضه نمود.
با فراگیر شدن شبکههای اجتماعی و بالا رفتن قیمت کاغذ و هزینهها در سال 1395 با تغیر بستر فعالیت، با نام اولین رسانه تخصصی قارچ کشور، با راه اندازی سایت اینترنتی و کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام به کار خود ادامه دادیم.
در نهایت در سی و یکم تیرماه 1401 تمام اهداف خود را تحت لوای یک وب اپلیکیشن با نام هاگ و اولین سامانه هوشمند صنعت قارچ متشکل از شش سایت در سالن همایش های بین اللملی صدا و سیما رونمایی وبه روند روبه رشد خود ادامه دادیم.
اهداف هاگ دانشنامه صنعت قارچ
ما برآنیم تا به بالابردن سطح سرانه مصرف قارچ در جامعه،دانش افزایی در بخش تولید،کمک به تعادل بازار و تثبیت قیمت محصول،آگاهی بخشی از روند تولید و…. با انتشار اخبار و مطالب روز دنیای قارچ گام هر چند کوچکی در این زمینه برداشته تا به امنیت تولید و صادرات غیر نفتی و ارز آوری محصول کمک کنیم.
امیدواریم که شما هم ما را در این مهم یاری رسانید. همانا که زکات علم در نشر آن است.