اگر به دنبال یک غذای متفاوت و هیجانانگیز هستید و دوست دارید طعم آشنا و محبوب پیتزا را با لذت ماکارونی ترکیب کنید، پیتزا ماکارونی بهترین انتخاب است! این غذا میتواند یک وعده غذایی کامل و سیرکننده برای 3 تا 4 نفر باشد. پیتزا ماکارانی خوشطعم با سس خامهای و پنیر آبشده، انتخابی مناسب برای شامهای خانوادگی، مهمانیهای دوستانه است.
با کمی خلاقیت، میتوانید مواد دلخواه خود را به آن اضافه کنید به نوعی غذاهای ایتالیایی را با سبک ایرانی بسازید. این غذا به ویژه برای کودکان و نوجوانان جذاب است و میتواند یک راه عالی برای تشویق آنها به خوردن سبزیجات و پروتئینهای سالم باشد.
فیلم طرز تهیه پیتزا ماکارونی
در ویدیوی زیر نحوه پخت این پیتزای متفاوت را مشاهده نمایید.
مواد لازم پیتزا ماکارانی
- ماکارونی شکلی یا پاستا: 500 گرم
- روغن (در صورت تمایل، روغن زیتون): به مقدار لازم
- فیله مرغ: 2 عدد
- سس پنیر چدار: 1 لیوان
- پیاز خردشده: 1 عدد
- قارچ دکمه ای خردشده: 1 لیوان
- زیتون خردشده: برای تزئین
- فلفل دلمهای خردشده: نصف لیوان
- پنیر پیتزا: 1 لیوان

طرز تهیه پیتزا ماکارانی
ماکارونی را آبپز کنید و تست کنید تا در حدی نرم شود که مغز آن سفید باشد. در این مرحله، آنها را آبکش کنید، بشویید و اجازه دهید سرد شود.
پیاز و مرغ را با هم بپزید تا سرخ شود، سپس آنها را خرد یا ریشریش کنید.
در یک ظرف بزرگتر، سس چدار را بریزید و ماکارونی و مرغ را با سس خوب ترکیب کنید. (به جای سس چدار میتوانید از سس گوجه استفاده کنید.)
حال از یک ظرف فر یا ظرف کیک استفاده کنید، آن را چرب کنید و مواد ترکیبشده را به عنوان بیس پیتزا درون آن بریزید و خوب صاف کنید تا روزنهها بسته شود. (میتوانید چند بار ظرف را تکان دهید.)
سپس نصف پنیر پیتزا را لایهلایه با بقیه مواد بریزید و در پایان، پنیر پیتزا و سپس زیتونها را روی پنیر بریزید و در فر با دمای 180 درجه قرار دهید. پس از 30/40 دقیقه، پیتزا ماکارونی شما آماده است.
دستور پخت انواع غذای بین المللی با قارچ را در سایت هاگ بیاموزید.